Любопитно, Любопитно, Наука, Новини, По света

Science Alert: Пентагонът призна за срещи с НЛО (ВИДЕО)

Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), заснети от американския флот. Това съобщава Science Alert, превежда българския сайт Lupa.bg.

Един от видеоклиповете, публикуван от режисьора на документални филми Джереми Корбел, показва триъгълен обект, който лети и излъчва пулсираща светлина. Според говорителя на американското министерство на отбраната Сюзън Гоф видеоклиповете, както и изображения на други аномални атмосферни явления, наистина са направени от членове на флота.

Агенцията обаче отказва публично да обсъжда подробностите и възможните обяснения на наблюдаваните обекти, за да избегне разкриването на информация, която би могла да бъде полезна на потенциалните опоненти

Стана известно обаче, че обектът с „пирамидална форма“ е заснет от екипажа на USS Russell край бреговете на Сан Диего през юли 2019 г. Твърди се, че е бил на около 210 метра над кораба. В друг случай екипажът на USS Omaha забелязал сферично превозно средство, което паднало в океана, но в района не били открити отломки.

Също така се съобщава, че близо до американската военноморска авиобаза във Вирджиния са наблюдавани три обекта, наречени „Сфера“, „Жълъд“ и „Метален дирижабъл“. Според една от версиите това може да са метеорологични сонди или шпионски дронове, но обектите все още се считат за неидентифицирани.

One Comment

  1. Пешо Пешев

    На страха очите са големи! „Скъпи“ американски братя ами че това може да са били и руснаците дошли да ви кажат здрасти. Нали владеехте едва ли не въздуха.Май вие ще се окажете въздух под налягане! На „Холивуд“ вие трябва да издигнете огромен паметник, там стъпихте на луната и там се създадоха вашите технологи на бъдещето!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram