Избрано, Коментар

Мерзавци, защо мълчахте за геноцида в Донбас? ШОКИРАЩИ СНИМКИ (18+)

Даниил Безсонов от ДНР пише:

„Истерията заради обектите на военната инфраструктура на Украйна продължава. Вече украински и руски „звезди“ страдат и плачат.

Получава се, че за тези лицемерни мерзавци унищожението на военните бази на Украйна е по-важно, отколкото унищожението на гражданските обекти и гражданското население на Донбас от украинската армия.

Просто ще напомня своя публикация. Погледнете на тези снимки и ги запомнете. В Донбас загинаха стотици деца и хиляди мирни граждани. Готов съм да се обзаложа, че когато всички свърши, тези мерзавци ще пеят дитирамби за Червената армия.“

Заглавната снимка е от Алеята на ангелите – в памет на стотиците избити деца от украинските радикали и ВСУ. Ето и някои от жертвите на „войните на светлината“.

Останалите снимки са само част от цивилни жертви.

Това са военни престъпления, за които трябва да се понесе отговорност!

Журналистът от Великобритания Греам Филипс, който отразяваше на място какво в действителност се случи в Донбас обяви, че е готов да даде показания за военните престъпление на Киев.

Английски журналист: Ще свидетелствам за военните престъпления на Киев!

One Comment

  1. Victoria Berger

    Хитлер успя заради колективно мислене и липса на достъпна информация! Но сега няма извинение! Да тълпата остава жадна за хляб и зрелища! Но никой не си зададе въпроса ,,защо се случва“ Защото група психопати педофили и морално деградирали лишени от всякакви елементарни човешки чувства ! WEF! Аз вярвам в Путин!!! Истината ще излезе ! Но жалка за тези жертви! Жалко!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram