Видео, Избрано, По света

Изкривената реалност за Мариупол. Забранено да се гледа в България (ВИДЕО)

Бежанка от Мариупол разказва как едва се е измъкнала от украински обстрел с децата си, как „Азов“ използва цивилните като жив щит и ги държи като заложници, стреляли са по тези, които се опитват да напуснат града.

 

Поредният бежанец от Мариупол разказва за това как украинските формирования използват мирните жители като жив щит, а после обвиняват руснаците.

„Това вече не е държава. Когато тази държава ме превърна в жив щит, взривиха мостовете и не пуснаха никого да излезе. Украинците ни обстрелваха, а по телевизора говорят, че са руснаците.“

Андрей е избягал от Мариупол заедно с четирима възрастни и шест деца. Стар ВАЗ е всичко, което му е останало. Къщата му е разрушена от украински снаряди.

„Влизат с танк в жилищен район, стрелят“, казва той за азовците. Сега Андрей и семейството му живеят в палатков град в село Безименное, все още в същата кола, пронизана от куршуми, в която не е останало нито едно стъкло.

„Единствената гледна точка“ повелява вие да не видите това. Интервю с бежанка от Мариупол за зверствата на „Азов“. Видео на руската РТ, чието излъчване беше спряно в България.

„Азовците“ направо се гордееха с това, че издевателстват над хората, че убиват всички, разказва жителка на Мариупол.

Тя разказва за действията на украинските военни: „Те често показваха видеа, как взривяват с граната човек, който вече не може да се съпротивлява, как издевателстват над деца, криеха с в училищата, прикриваха се зад мирните жители.“

 

Последвайте ни в Телеграм. https://t.me/efir_info

Фейсбук все повече налага цензура.

5 Comments

 1. Къде са подкрепящите Украйна и войната на САЩ сега кажете нещо

 2. САЩ пращат войска в Сомалия. Ще им наложи ли санкции ЕС? Нещо не се чува нищо. Там не живеят ли хора? Техните права не са ли важни? Какво точно дирят САЩ в Сомалия, американци ли защитават там, обща граница ли имат със Сомалия? Правото на живот на сомалийците, сирийците, на иракчаните, на либийците, на афганистанците, е без значение, те може да бъдат убивани, бомбардирани, подложени на глад и мизерия, когато това се прави от американците. Медиите мълчат за това, защото са слуги на властта, чиято цел е да манипулират обществото и настройват хората срещу Русия. За да печелят производителите на оръжие и корумпираните върхушки в САЩ и Европа.

 3. затова спреха Руските ТВ.

 4. Гласност, демокрация, плурализъм, пазарна икономика! Къде ги виждате в нашата продадена държава! Ще си го получим отново, за кой ли път! Много сме продажни Господи- многооооо!!!

 5. Снежана Нешева

  Ако започнем от България някакъв арменец тлъст протяга ръце за белезници?! Идиотът заедно с непрокопсалия си партньор адвокат се правят на герои, защото издевателстват над руското посолство. Престъпление, което никой не наказа!!!
  И друг идиот ангел джамбурашки, който със злобна пяна на устата врещеше срещу Паметника на руските освободители. Срам и позор! Фейсбук не блокира простащината им, но когато се пише истината всичко е под БЛОК.
  Ами тези два кораба с български моряци, които са били изпратени да носят стомана от Мариупол?! Изведнаж всички ппротести затихнаха или блокираха. ОТ кораба са избягали двама-трима, срещат руски войни, които им помагат да стигнат до ОДеса и се приберат във Варна. Кой мизерник заради гнусните си печалби изпрати български моряци в Мариупол на сигурна смърт….
  Да, достигна и до мен видео, в което жители на Украйна плачеха и блъскаха един от бандитите на смъркалото Зеленски с въпроса – защо убивате мъже, жени, стари хора?! Руски войни товареха на камион пленени нацисти. И бандитът им отвърна, „Едно ни наредиха, а съвсем друго се оказа?!
  А какво крещи простакът – Путин е виновен!
  Слава на руските войни, моля се за тях да се завърнат живи при семействата си! Късмет и Победа!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram