Сигурност

Те носят войната със себе си! Какви хора идват в България от Украйна? (СНИМКИ)

Зачестяват демонстрациите в България с масирано участие на украинци.

Състраданието е едно, но когато гостите започнат да предявяват претенции за въвличането на страната във военен конфликт е друго. С какво те са по-специални от другите бежанци и не само че не се настаняват контролирано, но и имат искания за външната ни политика!

Има ли дори минимален контрол на потока, който идва от Украйна?

Ако няма – то това не е ли умишлено дестабилизиране на обстановката в страната?

От украинската демонстрация в София на 7 април в социалните мрежи се разпространи фотография на Пенка Узунова, на която е заснет демонстрант в София със знамето на „Азов“.

Някой интересува ли го, че това формирование беше обявено за нацистко дори в САЩ, но там набързо забравиха за това?

Ето какво споделя исландския журналист Хаукур Хаукссон, който посети Волноваха и видя военните бази на неонацистите. Сподели и фотографии.

Журналистът казва: „Там имаше нацистки знамена, нацистка литература, свастика в кръг, бутилки с алкохол и остатъци от наркотици. Много грозно са се отнасяли с местното население – превземали са къщи, изгонвали са хората. Ние бяхме в една такава къща. Там собственика са го убили само за това, че се е съпротивлявал, когато са прогонвали цялото му семейство“.

Хаукссон допълни, че западните медии разпространяват недостоверна информация на руските войски в Украйна.

Знамената на „Азов“ говорят сами за себе си. Но те вече се веят и в други държави.

Ето снимка от украинска демонстрация в Черна гора.  Забелязахте ли знамето? А свастиката?

Американският военен анализатор Скот Риттър коментира по повод Буча: „Хората в Буча край Киев са загинали от ръцете на украинските силоваци“.

Той разказва в интервю, че руските военни са се намирали в Буча няколко седмици. „Жителите на Буча са им давали яйца, мляко, сирене, а руснаците са им давали своите храни, брашно, сол, захар, месо. След това руснаците са си отишли. Всеки, който е бил въвлечен в такова взаимодействие с руснаците, вече се е разглеждал като колаборационист“ – посочва той.

Риттър допълва: „Украинската национална полиция публикува обявление, че се отправя към Буча на първи април, за да направи прочистване и да ликвидира колаборационистите“.

„Украйна заявява: ако сътрудничите с руснаците, ще умрете“, продължава Риттер.

Имаме видеозапис, където украинската полиция, и по-точно група „Азов“ гордо заявява, че отива на сафари. Тези хора са били убити на първи април от украинската национална полиция.“, посочва той.

Да се върнем на демонстрациите в България. Не тези ли даваме убежище? Някой интересува ли се какъв процент от влизащите имат нещо общо с подобни радикали?

Някои дори гордо развяват символиката на нацистите от „Азов“ в София!

За втори път в София забелязахме знамето на т.нар. Свободна сирийска армия, пряко свързана с терористите в Сирия. Не вярвате?

Ето още една снимка – вижте зелено-бяло-черното знаме с червените звезди. Снимка 7 април. На т.нар. проукраински протест.

А това е снимка от предишна тяхната демострация, която отново се проведе след мащабна пробългарска акция в София. Отново знамето, свързано с терористите в Сирия.

Не вярвате, че е свързано с терористите? Вярвате на Атлантиците в България? Ето снимки от Сирия. Те говорят сами за себе си.

Т.нар. „проукраинска“ демонстрация от 7 април отново стои като отговор на друга пробългарска от предния ден, в която българите поискаха неутралитет и мир. Снимка от протеста на 6 април:

Българите искат мир! Крещящите по площадите призиви украинци искат война!

Те носят войната със себе си!

Още един въпрос. Място – РКИЦ в София. Снимка на Радио Свободна Европа в България. Разбирам, рекламират си мероприятията. Но дали правилно разбираме посланието.

Това е открита конфронтация. Новопристигнали групи чужденци с претенции създават риск от провокации и вече открито се движат в тази посока.

Те въвличат и нас!

Ние българите ни искаме да превръщаме страната си във фронтова зона! Атлантиците, рекламиращи въвличането ни, просто искат да си приберат парите за националното предателство!

 

Фейсбук все повече налага цензура и блокира нашите ресурси.

Последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

4 Comments

 1. БОЖЕ ОПАЗИ!!!
  Знам какви съ бандерите и техните омрази към всички други!
  Вън от България!

 2. Ирена Миленкович

  Направо ме изуми това което видях и прочетох , снимки и написаното за тях!
  Вьзможно ли е в София, пред Народното. Сьбрание, Украински бежанци, дошли да се спасяват од Руснаците, да протестират, размахвайки знамена, с нациски символи!

 3. SHIPSHANDLER ZERO

  ВСЯКО ГОСТОПРИЕМСТВО ИМА КРАЙ!?!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram