У нас

Всяка война има начало и край, глупостта на умнокрасавитета – няма

Николай Марков се възмути след предаване на БТВ и написа:

„Почувствах се омърсен! И бях омърсен.

Между 9.15 и 9.20 часа по amerikan project tv – БТВ ни пускат датски гражданин, герой-наемник от войната в Украйна.

Руската пропаганда го погребвала три пъти, но той бил повече от жив. Младо момче, силно татуиран по цялото тяло включително на лицето, разбира се, със специална викингска брадва в ръце за насичане на руския агресор.

И това го гледат и слушат нашите невръсни деца, защото скоро и техните бащи могат да получат натовска призовка да се явят на бой срещу лошите руснаци с брадвите. Каква гнусота!

Веднага се заемам със случая, за да може съвсем скоро младият датски нацист да получи качествен урок. Напълно го разбирам, че за него е чест да умре в бой защото е викинг, но филмите са размътили не един детски мозък, а световния либерален фашизъм направо им го сготви.

БТВ бързо забравиха историятаа на „най-добрия снайперист в света“, който щеше да убие всички руснаци, защото часове след неговата реклама той вече беше част от историята на канадското си село. Днес на дневен ред в иначе свободните ни телевизии е безсмъртен викинг с брадва в ръка! Ще го забравят бързо и него, за съжаление, но няма да споменат истинския виновник за украинската касапница – клоуна Зеленски и престъпната му натовска компания от все още неосъдени за извършени престъпления срещу човечеството лица.

Лично аз съм спокоен, защото добре зная, че ще бъдат неутрализирани системно и методично чрез ефекта на сварената жаба.

И въпреки това си мисля, че войната е за войниците, не за децата.

Те поне трябва да се пазят максимално от тази тема, защото ако аз съм дехуманизиран по много тъп европейски политически дневен ред и мога да живея като такъв, то бъдещето на децата ни не трябва да бъде същото.

Всяка война има начало и край, само човешката глупост на нашия и чужд умнокрасивитет няма.

И те ще го разберат, но по трудния начин! Така предпочитат да научават уроците си.“

ФЕЙСБУК ВСЕ ПОВЕЧЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram