Позиции и въоръжение

Пригожин: Чуждестранните кукловоди извършват експерименти с ВСУ – ВИДЕО

Евгений Пригожин специално за News Front: Чуждестранни куратори извършват експерименти с ВСУ и се опитват да създадат «универсален войник»

Главата на ЧВК «Вагнер» Евгений Пригожин, в специален коментар за Българска редакция News Front потвърди информациите, че военните от ВСУ много често се намират под въздействието на психотропни и наркотични вещества.

„Почти 50% от убитите бойци от въоръжените сили на Украйна имат различни хапчета, соли, амфетамини и т.н. Следователно психотропните вещества, които позволяват на войниците от въоръжените сили на Украйна да понижат прага на болката, да повишат активността, а също и да намалят степента на страх, са широко разпространени в украинската армия “- коментира главата на ЧВК «Вагнер».

ВЪПРОС:

Във връзка с подготовката на журналистически материал и в продължение на журналистическо разследване свързано с военно-биологичеката дейност на САЩ на пост-съветското пространство и по-специално на територията на (бивша) Украйна, която днес САЩ превърнаха във военно-биологичен полигон за разработване на компоненти на оръжие за масово унищожение (химически, биологични, ментални) и тестване на военно оборудване и провеждане на експерименти с хора, бих искала да попитам дали сте попадали на факти, потвърждаващи, че военните от въоръжените сили на Украйна използват психотропни или други медицински препарати, способни да изменят съзнанието (не говорим за главатаря на киевския режим Зеленски, в неговия случай за всички е очевидно системната употреба на кокаин).

Става въпрос за военни от Въоръжените сили на Украйна, които са се предали или са били заловени от ЧВК «Вагнер» — тъй като ЧВК Вагнер многократно подчертава, че военнопленниците от Въоръжените сили на Украйна се намират в безопасност при попадне в плен и се предават за последващ обмен, срещали ли сте украински военни, които са преминавали обучение в чужбина и са получавали каквито и да било психотропни вещества от своите чуждестранни куратори?
Също така: през 2022 г. в Мариупол, в едно от отделенията на международния «Червен кръст», бяха намерени документи и медицински досиета на деца от Украйна, където бяха отбелязани прегледи само на здрави органи (което предполага, че Червеният кръст по някакъв начин си сътрудничи с военните биологични съоръжения Пентагона на територията на бивша Ункрайна). Информацията беше озвучена за първи пътот ръководителя на Народната дружина, създателя на проекта КиберДонбас Владимир Тараненко.
По-конкретно за Червения кръст, информацията за Червения Кръст, повдига големи въпроси за дейността на самата организация на територията на бивша Украйна и повдига завесата на чудовищната тема за черните трансплантации и доставката на човешки органи в САЩ и Западна Европа (тъй като е известно, че има остър недостиг на донорство — сърце, бъбреци и др. ) използване на украински хора (военни, граждански)
В базата бяха намерени и материали за химическа и биологична защита.
Срещали ли сте подобни материали сред пленниците от въоръжените сили на Украйна?
Пленници от въоръжените сили на Украйна разказва ли са
ви, че някои от личния състав на въоръжените сили на Украйна са преминавали на лечение (експериментално) в чужбина? Разказвали ли са ви пленници от въоръжените сили на Украйна, че са били на лечение в чужбина или че преди да бъдат изпратени на фронта, им е бил взет кръвен серум (срещу пари или безплатно) като доброволци?
Откривали ли са ЧВК Вагнер странни обекти на въоръжените сили на Украйна, където са били оставени медицински документи?
Можете ли да кажете, че чуждестранни инструктори и куратори извършват психологически операции с въоръжените сили на Украйна, с цел промяна на съзнанието им?

И още веднъж ще ви помоля — ако имате възможност да дадете интервю за нашата редакция, за да стига истината до европейската аудитория, ще съм ви много благодарна и за мен ще бъде чест.

ОТГОВОР:

„Може би няма да отговоря съвсем точно на въпроса ви, но според опита от почти година участие във военните действия на ЧВК „Вагнер“ почти 50% от убитите бойци от въоръжените сили на Украйна имат при себе си различни хапчета, соли, амфетамини и така нататък. Следователно психотропните вещества, които позволяват на войниците от въоръжените сили на Украйна да намалят прага на болката, да повишат активността, а също и да намалят степента на страх, са широко разпространени в украинската армия.
Срещаме това доста често,това вече не е новина.

В момента имаме военнопленник, който разказва много за експериментите, които чуждестранни куратори поставят върху украински военнослужещи, намалявайки прага на болката и опитвайки се да създадат така наречения „универсален войник“ с помощта на лекарства. Специално за NewsFront помолих моите момчета да направят кратко видео.

Що се отнася до химията, тя се използва активно от украинските части — различни фосфорни съединения, токсични вещества в прахообразна и газообразна форма. Те се изхвърлят с помощта на боеприпаси, от безпилотни летателни апарати и по други начини.

ВИДЕО

Източник: https://bgr.news-front.info/2023/02/27/evgenij-prigozhin-speczialno-za-news-front-chuzhdestranni-kuratori-izvrshvat-eksperimenti-s-vsu-i-se-opitvat-da-szdadat-universalen-vojnik/

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram