По света

Шведският парламент разреши на децата да сменят пола си

Шведският парламент гласува приемането на законопроект за намаляване на възрастта за законна смяна на пола на 16 години. Преди това беше възможно само ако младият човек е бил диагностициран с „джендърна дисфория“.

📝 Елиас Феландер, председател на младежкия клон на Шведската федерация за правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните, хомосексуалните и интерсексуалните, се изказа положително за новия закон. Според него организацията планира да търси допълнителни облекчения за трансджендър хората и официално закрепване на третия пол в законодателството.

❗️ На свой ред лидерът на партия Шведски демократи, Джими Акесон, каза пред репортери, че предложението „очевидно няма подкрепата на населението“, но тъжно заключи, че то е „лесно е гласувано“. Законопроектът беше приет с 234 гласа „за“ и 94 „против“.

Осакатяването на деца за цял живот набира обороти както в САЩ, така и в ЕС. В някои страни освен пропагандното им зомбиране с невръстна възраст, се практикува и ранното им осакатяване с рязане на гениталии и хормони, на което родителите нямат право да се противопоставят.

Евроатлантически „ценности“.

https://t.me/OstashkoNews/130867

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram