У нас

ДПС пак се упражнява срещу националните интереси

автор: Димитър В. Аврамов – политолог, автор е на стотици разследвания по вътрешна и международна политика. Народен представител в 42-то Народно събрание. Член на Националния съвет на Военния съюз и официален говорител на съюза.

(По традиция публикуваме авторските материали без редакторска намеса!)

След продължително тактическо мълчание ДПС обяви кандидат- президентската си двойка – лидерът на Движението Мустафа Карадайъ и подгластничката му Искра Михайлова. Нейната роля пък е да обслужи мимикрията, с която антиконституционната протурска партия винаги се е опитвала да маскира истинската си същност и цели.

Обществото ни, нагледало се на всякакви политически абсурди през последните 30 години, не се впечатли от „светлата“ перспектива турчин да седне в креслото на държавния глава, поемайки и поста главнокомандващ на българската армия…

Макар, че шансовете на Карадайъ са нулеви, важното е да се спазват инструкциите на Анкара и ДПС отново да напомни на всички, че е несменяем балансьор в политиката на София. И че бъдещето на бившата османска провинция България минава през Босфора.

Освен това електоратът на етнокорпорацията се нуждае от повече самочувствие и вниманието му не бива да се отклонява в полза на някоя друга неприемлива за новоизлюпените онбашии персона или българска партия.

Верен на йезуитския си маниер, Карадайъ не пропусна да ни посъветва, че в името на бъдещето не трябвало „ да се взираме в миналото“. Въпреки че именно това е част от обичайния предизборно-пропаганден инструментариум на ДПС спрямо събития, които лидерите на Движението преиначават и фалшифицират съобразно собствените си вкусове. И тези на неоосманистите отвъд югоизточната ни граница. При това имат неограничени възможности да го правят, след като политическия живот у нас отдавна се е превърнал в жалка гротеска срещу националните интереси…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram