У нас

Възраждане внася в НС предложение за премахване на американските бази у нас

Възраждане внася в деловодството на НС предложение за премахване на американските бази у нас. Това обяви на брифинг в НС Костадин Костадинов.

За тези бази ние не сме получили и стотинка, подчерта той като поясни, че САЩ плащат за базата си в Куба. Икономиката в региона не се е развила, а в едно от селата е отворен публичен дом за американските войници, допълни той.

Не знаем какво точно има в тези бази, припомни Костадинов.

Възраждане иска данни за числеността на войниците там и за въоръжението там.

Там важи законът на САЩ, подчертаха от Възраждане.

(На снимката виждате табелата пред американската! база в Ново село, където ясно е написано, че там са в сила ЗАКОНИТЕ НА САЩ!

Освен това у нас не е имало военни бази в историята ни, допълни Костадинов.

Костадинов иска за отбраната ни да се грижи националната ни войска. Той обаче постави въпроса кой е ликвидирал армията ни.

Тези въпроси Възраждане ще поставят на извънредното заседание на парламента за кризата с Украйна. Състоянието на армията в момента е плачевно, категоричен бе Костадинов.

Той е убеден, че се наблюдава надпревара между политиците да се докажат кой повече служи на американския господар. Българската политика трябва да се управлява от мъже, а не от мижитурки, каза още лидерът на Възраждане.

НАТО не гарантира националната ни сигурност, НАТО заплашва националната ни сигурност, отсече Костадин Костадинов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram