Коментар

Оръжие за Украйна е национално предателство!

Ето какво написа за поведението на външния министър на Украйна по време на посещението му в България юристът и известен граждански активист Мариана Христова във Фейсбук:

„Преди да съм се потопила в домашните ангажименти и да се отдам на размисъл, как ще се спасяваме от тук нататък, искам да кажа какво мисля по няколко въпроса:

 1. Да кажа, че такава наглост, каквато си позволи чужд дипломат не мога да си представя дори в най-ежедневни човешки отношения!

Ти да отидеш да молиш за нещо и да си позволиш да кажеш, че ако не ти го даде, човекът отсреща помага на друг или да го наречеш някакъв си е меганахалство и на такъв човек нищо не бих дала, дори да го имам. При това след като дадохме повече, от колкото можем да си позволим за помощи; приютихме техни хора, които тук си живеят царски в хотелите и получават пари, повече от нашите пенсионери и деца, за разлика от богатата Западна Европа, където са наврени като сардели във физкултурните салони и никой не им дава пари, а ги оставят да се оправят както могат; веят техни и фашистки знамена; вандалстват по паметниците ни и смятат, че всички сме им длъжни, докато ние събираме капачки за кувьози и пенсионерите ни просят, за да оцелеят. Направо не мога да повярвам, че не се намери един политик с вдигната глава, който да му даде адекватен отговор насреща! То бива некадърност, безгръбначие и подлизурство, ама това на нищо не прилича!

 1. Даването на оръжие на Украйна е национално предателство спрямо българските интереси и нито Русия, нито Украйна имат право да ни ги определят! Обяснявам защо:

– Всяка оръжейна пратка изпратена за Украйна не достига предназначението си и е прихващана и унищожавана за часове. Абсолютно малоумно и безотговорно е изпращането на оръжие от страна на България, която и без това не разполага с достатъчно такова за самата себе си, а в същото време е в обсега на руските ракети, дори в момента и на практика е на първа линия, ако конфликтът се разрасне извън границите на Украйна. Следователно подобно действие означава ние да останем без оръжие, а помощта за Украйна на практика ще е същата, като да го изхвърлим в морето.

– Това е предварително известно на украинския външен, който въпреки всичко наглее, сипе обиди и топа с краче у нас. Следователно те не разчитат, че наистина ще получат оръжие ефективно, а се опитват да разиграват сценарии и си правят ПР на наш гръб и за наша сметка пред света или си гонят някакви техни си интереси, например да въвлекат още държави в конфликта, с цел да получат така мечтаното разрастване на военните действия срещу Русия.

– Изпращането на оръжие за Украйна, обаче е с преки последици за нас по няколко линии, защото Русия предупреди, че следи всички държави, които го правят, обявява ги за вражески и ще ги атакува, въпреки че доставката не е осъществена – така че хоп, нарисувахме и втората червена концентрична окръжност около България, като мишена, освен допълнителните финансови загуби и загуби на военна техника, които и без това не можем да си позволим.

Да се разчита на последваща помощ от НАТО с оръжие за нас, което да ни попълни дефицитите, може да хрумне само на някой пълен идиот! След отказът да ни предадат платените вече F16, въпреки новите бройки, които искаха да си платим отново авансово и след като заявиха, че имало опасност информация да изтече към Русия от Граф Игнатиево и на най-големият малоумник трябва вече да му е ясно, че ако не дай Боже Русия ни нападне, тук карфица няма да влезе – веднъж, защото нямат никакво намерение да ни пращат, второ, защото Русия ще упражнява същото, което прави с Украйна, унищожаване на пратките още при тяхното потегляне към или кацане на територията. И какво ще правим тогава без и без това смехотворното оръжие, което имаме в момента?!

Надявам се, че стана ясно, защото няма да повтарям

Мариана от Съпротивата ви пожелава Светли Великденски Празници и МИР!

/Публикуваме авторските коментари без редакторска намеса!/

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ – https://t.me/efir_info

5 Comments

 1. Отечествен Фронт

  ПУТИН ПОДКАРА АЗБУКАТА! НАРОД, КОЙТО МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ ТАКЪВ ТАШУНКО САПА С ИДИОТИТЕ НА ЗАПАД, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛОМЕН! Преатели, запасявайте се с латиница, щото Путин подкара азбуката!

  И съвсем сериозно – народ, който наред с всичко останало, едно от които е необятната му душа, може да си направи такъв Ташунко Сапа с идиотите на Запад, не може да бъде сломен!

  Иван Иванов https://afera.bg/%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%be%d0%b9%d1%82%d0%be-%d0%bc%d0%be/

 2. Отечествен Фронт

  NOVA. БЕЗБОЖНИЦИТЕ С ЖЪЛТО-СИНИТЕ ЯЙЦА. ПОКАЖЕТЕ И ХРИСТОС НА КРЪСТА УВИТ С УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ! Здравей България. Nova телевизия.

  Страстната седмица.

  Масата им, до която сядат „правилните“ гости, украсена с жълти яйца, овързани със сини панделки.

  Атанас Атанасов на Разпети Петък. Зове да даваме оръжие за Украйна и признава, че досега в Украйна влизали български „продукти“, ама не искал да навлиза в тая тема.

  Жълто – сини яйца.

  Червено няма!

  Безбожници. Зомбита.

  Покажете и Христос на кръста увит с украинското знаме. Нито акъл, нито бездуховност, ви пречи.

  Afera.bg

 3. Отечествен Фронт

  ВЗИМАТ ИМ СВЕТА! ВЗИМАТ ИМ ЕДИН СВЯТ ОТ 7 МИЛИАРДА ДУШИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНАТ ЦИФРОВИЗИРАНИ ПОЛУ-ХОРА, КОИТО ДА СЕРАТ ПО КОМАНДА, ДА МРАТ ПО КОМАНДА И ДА ДИШАТ ПО КОМАНДА. АМА СТАНА ФАЛ. ПУТИН ТРЪГНА НА ПЪЛЕН ДЕМОНТАЖ НА СВЕТОВНИЯ РЕД И ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВ, МУЛТИПОЛЯРЕН СВЯТ Путин е архи враг на глобализма.

  Войната в момента не е между Русия и Украйна, а между глобализма и Путин.

  Именно Путин!!!

  Не между глобализма и Русия!

  Не се бъркайте. Затова са призивите да бъде убит.

  Защото ако дойде друг, могат да се договорят. Защото ако го няма Путин те на другия могат да му дадат цяла Украйна, че и Полша подарък и край.

  Тук на никой не му пука за хора и територии, камо ли колко човека ще умрат. Че той к@вида уби повече и какво?

  Става въпрос, че им взимат света!

  Взимат им един свят от 7 милиарда души, които трябваше да станат цифровизирани полу-хора, които да серат по команда, да мрат по команда и да дишат по команда. https://afera.bg/%d0%b2%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82-%d0%b8%d0%bc-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82-%d0%b8%d0%bc-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d1%81%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%be%d1%82-7/#comment-901910

 4. Отечествен Фронт

  А ето тук и списъкът който направихме за съдене на виновниците и военнопрестъпниците докарали България до 4-та национална катастрофа , 1 Атанас Атанасов ,2 Христо Иванов ,3 Иван Костов ,4 Филип Димитров 5 Евгени Дайнов ,6 Калин Йорданов ,7 Сашо Диков ,8 Лора Крумова 9 Найо-Тицин 10 Александрина Пендачанска , 11 Теодора Генчовска 12 Бетина Жотева ,13 Ивайло Дичев , 14 Соломон Паси ,15 Александър Йорданов ,16 Надежда Нейнски ,17 Цветанка Ризова 18 Велизар Шаламанов 19 адвокат Хаджи Генов ,20 Арман Бабикян ,21 Огнян Минчев 22Киро Петков 23 Асен Василев 24 Бойко Борисов 25 Генерал Съби Събев 26 Румен Леонидов 27 Николай Ненчев , 28 Огнян Минчев 29 Даниел Смилов ,30 Иван Кръстев .31 Григор Лилов 32 Стефан Тафров 33 Илиан Василев . 34 Eлена Поптодорова ,35 Слави Трифонов 36 Румен Радев ,37 Илиана Йотова ,38 Иво Инджев ,39 Емил Кошлуков БНТ , 40 цялото ръководство на БНР , Корнелия Нинова ,41 Любен Дилов син,42 Христо Мутавчиев ,43 Веселин Калановски , 44 Тодор Тагарев 45 Трайчо Тракйов . 46 Станка Желева ,дъщерята на либералното лайно Жельо Желев 47 всички журнали от сайтовете Медиапул клуб зет и Дневник 48 Димо Гяуров 49 сайтът Факти и главният редактор Мил;ен Ганев и Дениз Джамбазов , 50 Българската редакция на Дойче Веле 51 Асен Генов , 52 Антоанета Цонева Този списък ще бъде допълван за да може новият народен съд да осъди виновниците докарали България за четвъртата национална катастрофа да получат народното възмездие

 5. Отечествен Фронт

  Първото нещо което трябва да направи Българският народ е да смени столицата На България със друг град чрез референдум .,Ясно е София се е превърнала във Содом и Гомор .Там са събрани всички национални предатели и долнопробни продажници и военно престъпници . Там е меката на разврата и на разгащената държава .Докато не унищожим този фашистки и нацистки град бял ден няма да види Българският народ .Това е !!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram