Сигурност и експертиза

Решетников: Какво да разузнават? Как и какви инструкции получава Петков от ЦРУ…

Веднага след изказванията на премиера в оставка Кирил Петков и дипломатическия скандал ветеранът от руското разузнаване генерал-лейтенант Леонид Решетников коментира случилото се така:

Канадският българин Петков, който получи шамар в българския парламент като напълно провален премиер, преди отиването си в оставка реши да се оправдае пред презокеанските си господари.

Този небългарин обяви експулсирането от страната на 70 сътрудници на руското посолство и други наши ведомства, обвинявайки ги в шпионаж.

Помислете само, в една абсолютно марионетна страна Русия държи толкова много свои разузнавачи! За какво? Какво да разузнава?  Как и какви инструкции получава Петков от ЦРУ и Държавния департамент?  Е, това е ясно и без разузнаване – правят всичко, за да се неутрализират симпатиите на мнозинството от българския народ към Русия, правят гадости постоянно, за да е тежко връщането назад.

Този соровски „ублюдок“ не разбира, че да разбиеш изграденото столетия не се е удавало на значително по-силно от него. Петков се ядосва на българите заради влечението им към Русия.

Бих искал да кажа: няма какво да обвиняваме огледалото, тъй като лицето е изкривено.  Той показа пълна некомпетентност и ограничени умствени способности, а се оказва, че виновни са българите русофили и 70 руски граждани.

Все пак Държавният департамент и специалните служби на САЩ основателно губят своята репутация, назначавайки практически олигофрени на премиерски постове. И не само в България.“

Източник: https://t.me/russnasledie/3929

ФЕЙСБУК ВСЕ ПОВЕЧЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram