Коментар

Нацизма в Украйна и блокировките на Фейсбук

На официалната си страница във Фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков коментира, че страницата му е била блокирана дълго време.

Той посочи: „Длъжен съм да спра вниманието ви на причината за това поредно блокиране. Случи се след пост, в който изразих отношение към нацизма в Украйна, който има дълбоки корени още от ВСВ, но беше грижливо развит и разпространен отново след майдана в Киев.

За хилядите младежи, които бяха вкарани в редиците на тази антихуманна идеология, няма нужда да коментираме, но се стигна до това и обикновените украински граждани да се наслаждават и пеят нацистки песни, когато чуят за убити граждани на страната им с руско самосъзнание.

Дори телевизионните и радио канали излъчваха регулярни съобщения за убийства на техни сънародници и това се посрещаше с въодушевление и радост от ширак кръг лица.

Големият проблем беше и си остава, че зад всичко това стоеше така наречения „цивилизован свят“, към който ние имаме честта да принадлежим. И не само честта!

България като държава беше увлечена чрез своята позорна политическа класа да участва пряко и косвено във физическото унищожение на хиляди човешки същества, само защото са руснаци.

Съзнавате ли какво ви казвам? Нито един български политик или държавник не застана с лицето си и открито да обясни на данъкоплатците защо трябва да участваме в това престъпление срещу човечеството и кои международни договори, по които сме страна, ни задължават да го правим. Нито един! Всички сочеха с пръст другия, но все пак остана списък с конкретните имена, които гласуваха това да се случи. И се случи!

Не зная как и защо виждате в днешните ни политици нещо повече от нацифицирана военна хунта!?

Не разбирам и за какви избори говорим след като ще избираме все същите овластени престъпници, на които мястото им е в затвора, в най-добрия случай. Не в парламента!

Не им слушайте въобще предизборните глупости, с които ще ви сапунисват от сутрин до здрач, защото думите им са празни, а сърцата мъртви!

Те мислят само за себе си и са толкова незначитнелни, че не заслужават дори да ги обсъждаме. И много добре го знаят!

Страницата ми беше блокирана защото обичам и уважавам всеки живот и Истината!

И дръзвам да го кажа на глас.“

ФЕЙСБУК ВСЕ ПОВЕЧЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram