По света

Американски наемник разказва за зверства и мъчения – ВИДЕО

Телеграм-канал Рыбарь публикува запис с признанията на американски наемник, биеш се в Украйна, който признава за извършвани зверства.

„Прерязахме сухожилията и го накарахме да плува, за да видим как ще плува без сухожилия. Наредиха ни да не пленяваме врага. Жертвата е от Централна Русия. Той беше на около 18 години”, американецът Бенджамин Велкро говори за издевателствата над руски войник край Харков.

Медията и по-рано е писала за американския наемник (https://t.me/rybar/35977), който мечтаеше да разчлени Русия и да направи гей парк на Червения площад.

Велкро преди няколко дни призна за зверска разправа над руски войник, както и какво се случва в тяхното поделение.

▪️Американецът е разочарован от украинското командване заради липсата на „нападателен дух“.

▪️По думите му командирите излагат бойците на артилерийски удари, а чуждестранни наемници вършат цялата работа, затова той подал молба за оставка.

Няколко часа по-късно Велкро се напива и вече несвързано, губейки се в собствените си показания, разказва следното.

▪️ Войници от неговата част измъчвали руски войник.

▪️По думите на Велкро, това е бил „18-годишен войник от Урал или Сибир.“Срязали му сухожилията на краката и го принудили да плува в река Северски Донец, след което го застреляли.Той отказа информация за жертвата.

▪️Първоначално американецът каза, че войникът е бил измъчван и убит от наемници от Грузинския национален легион, но след това твърди, че и той е участвал в мъченията.

▪️На пияна глава Велкро си противоречи, заявявайки, че е готов да умре в битка. Следователно няма основателни причини да се смята, че той е напуснал Международния легион.

ФЕЙСБУК ВСЕ ПОВЕЧЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram