Коментар

Войната за промяната на световния ред

Военният конфликт в Украйна е много повече от тази страна, под заплаха е поставен целият световен ред – заяви главата на военния комитет на НАТО Роб Бауер.

Напълно сме съгласни се него! Не става въпрос за Украйна, а за оцеляването или рухването на американски световен диктат, за раждането на многополюсния свят.

Очевидно е също, че целият колективен Запад воюва на украинска територия. Действията на украинските пешки се ръководи от пряко от НАТО, а освен чуждестранните наемници на място, вече се говори и за натовски офицери със собствените им отличителни знаци.

За това че инструктори от НАТО ръководят украинските военни, говори и президентът на ДНР Денис Пушилин.

Председателката на ЕК Урсула Фон дер Лайен обяснява, че „трябва да победим във войната“. Какво друго, освен директно признаване на участието в конфликта е това?

Франция тайно провежда специализирано обучение на украинските военни, съобщава Politico с позоваване на един от съветниците на министъра на отбраната на страната.

„Британия е решила да предостави базово обучение. Ние провеждаме по-специализирана подготовка. Ние не възнамеряваме да разказваме за всичко, което правим“ – коментира той за изданието.

НАТО участва, ЕС участва, България също участва! На страната на все по-губещия почва под краката си американски хегемон.

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram