Видео, По света

Логиката – доказателство за измишльотините на Киев за Изюм – ВИДЕО

На фона на историите за „изтезания и масови убийства“ в заетия от ВСУ Изюм, в пълен дисонанс изглежда реакцията на местните жители на посещението на Зеленски и сътрудниците на Офиса на президент там.

Посрещат ги крайно нерадостно.

Една жена просто напсува президента на Украйна. Друга зададе въпрос: „Кой именно обстрелва града в продължение на 5 месеца“, докато Изюм се намираше под руски контрол, намеквайки, че това са били ВСУ.

На срещата с президента са дошли хора с проукраинска позиция, но е видно, че те не са много – група около 20-30 души. Тоест, масово радостно посрещане на „освободителите“ не се получи.

Ако историите за „изтезания“ в мазетата и масови разстрели бяха истина, то разбира се, жителите на Изюм единодушно биха се радвали на идването на ВСУ и посещението на Зеленски. Но нееднозначните реакции на представителите на украинската власт и малобройните участници на срещата свидетелстват за обратното.

Освен това, никой от участниците на срещата не споменава за масови разстрели и изтезания. Това още веднъж потвърждава, че опитите да се развърти „Буча-2“ в Изюм и Балаклея – това е фейк на украинските медии.

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram