Видео, У нас

Кандидат-депутатът „Глиги“ рекламира разфасоването на деца за органи – ВИДЕО

Обикновено не използваме изрази като „шокиращо“ и „скандално“, но този път не можем да се въздържим.

Отвратително видео изтече в интернет. На него Иван Калчев-Глиги, кандидат за депутат в листата на партия „Демократична България“ и участник в чуждестранния легион в Украйна, ни обяснява какви са възгледите му за търговията с органи на деца.

Не знам как руските медии все още не са го забелязали, но той е ярък пример за това какви изроди се подкрепят киевската хунта. Като член на „Зеленото движение“ той е издигнат за кандидат-депутат в листите на Демократична България в столичните 23-ти и 24-ти МИР.

На висок глас той ни обяснява как няма проблем с търговията с деца и още повече – не било проблем някой да си ражда деца и ги продава за органи! Като допълва, че това можело да се случва до към 5 годишна възраст!

Определението в интернет за ДБ като за партия „Демонична България“ добива все по-ясни очертания. Ако той не бъде спешно изхвърлен от листите, след разпространението на това видео, то явно от русофобската партия са солидарни с неговите изказвания. Предстои да видим. Но все пак е достатъчно показателно, че той въобще е там.

Публикуваме с отвращение видеото с този ненормалник, който пропагандира убийства на деца. Нека всеки сам си прави сметката за какво става дума.

Кристиян Шкварек отбеляза в социалните мрежи по повода: „Борислав Сандов от ДБ скача да замаже, че Глиги не вярвал в тези неща, било „игра“. 20 минути по-късно Глиги пише, че застава зад думите си и би ги защитил в дебат като се върне.“

Той допълва също:

„Скандално видео с кандидат-депутат от ДБ и либерален активист, на което обясняват какви точно са им възгледите за….“ęвтатазията на децa“, „отглеждaнeто на дęцa с цeл npодaжба нa органи“ и други постмодерни чудеса, за които тези хора се борят…

Либералният активист е Стоян Панчев, създателят на една малка, но много неприятна секта от крайни-либерали наречена „БЛО“ (Българско Либертарианско Общество). Преди години имах възможността да се запозная от първо лице с въпросната секта, която се бори в публичното пространство за:

  1. Унищожаване на държавата, армията и всички институции, с цел замяната им с частни корпорации.
  2. Легализиране на пeдофилията, инцеста и евтаназията.
  3. Свободната продажба на всички видове наркотици, включителнo в училищa и нa децa.

Господинът с брадата – Стоян Панчев, създателят на въпросната секта, е чест гост в националните телевизии под амплоато на „икономист“. През останалото време организира сбирки и кампании като тази в клипа, занимаващи се с разпространение идеите на „Либертарианството“ – крайна форма на либерализма и анархизма, целяща замяната на националната държава с частни корпорации, които са свободни да упражняват ВСЯКА от гореизброените дейности.

Именно от тази среда идва и г-н Иван Калчев „Глиги“, активист също така на Зелените и кандидат-депутат от Демократична България.

Защо подобни хора биват допускани до ефир и получават легитимност от страна на националните медии е загадка за мен. Всяко предаване, което участва доброволно в това носи някаква част от отговорността за разпространението на, меко казано извратените, идеи и възгледи на тези хора.“

Преди да ни обвинят в путинска пропаганда, бързаме да допълним – консерваторът Кристиян Шкварек, който коментира отвратителното видео, определя себе си като русофоб. Тъй че той не хвърля просто така кал върху „доброволецът“ и „защитник на Украйна“, когото от ДБ така силно рекламират.

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram