Коментар

Ако има криза, то е в двойните стандарти

Форумът в Давос.

Коментар на Дахер Фарид Дахер, зам.-председател на Асоциация на сирийците в България:

“Слушам откъси от Световния икономически форум (WEF), където обикновено влиятелни хора се събират и плашат простолюдието с идването на апокалипсис от всякакъв тип.

Още от интрото излизат двама и говорят за по-дълбока, потресаваща планетарна криза, за предстоящо масово измиране, за криза на справедливостта, за криза на сигурността.
Жена с шапка пък казва, че има тежка спиритуална криза, а хората се нуждаят от духовно лечение.
После се появява Тони Блеър и призовава да се създаде дигитална инфраструктура, която да следи кои хора са ваксинирани (с правилната ваксина) и кои не са.

След което споменават предстояща гигантска кибератака, която може да срути модерния свят.

И за десерт всички в хор заявяват, че Русия трябва задължително да загуби войната за да се даде урок на страни, които нападат други страни.
Разбира се предвидливо скриват Тони Блеър и Джон Кери, за да не се обясняват как примерно са нападнали Ирак на база фалшиви обвинения, или как САЩ са окупирали най-богатите на петрол и газ територии в Сирия, като дневно крадат 66000 барела от общата продукция от 80000. Както да не се споменава как финансираха Бен Ладен и муджахидините в Афганистан, а медиите им го обявявяха за герой. Няма да споменаваме Йемен, Либия и прочие.

Ако има криза, то е в двойните стандарти и това, че богатите елити слагат идиоти за политици.

Иначе на мен ми дайте една пейка да седна под тази лампа, да си почета и ям бисквитки с чай. Прекалено съм глупав за планетарни проблеми.

Мислех да ида вчера да протестирам и аз срещу това, че ме наказват във Фейсбук, да порева малко с моите приятели либерали, но имах РАБОТА.“

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram