У нас

Заместник-председателят на СОСЗР полк. Чавдар Петров е награден с орден „Сребърна каска“

Заместник-председателят на СОСЗР полк. Чавдар Петров е награден с орден „Сребърна каска“, съобщава otbrana.com (https://otbrana.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_19389)

Информацията бе съобщена на вчерашното заседание на ЦС на СОСЗР от неговия председател генерал от запаса Златан Стойков.

Със заповед №410А.11.2023 г. на организацията към ООН „Войници на мира за хуманитарно развитие в Европа, Азия и Африка за предотвратяване на расова дискриминация и политическа нетърпимост, за правилно анализиране на политическите събития и факти, с цел съхраняване на мира и спокойствието на човечеството с орден „Сребърна каска“ е награден полковник от запаса Чавдар Петров, заместник-председател на СОСЗР и председател на Национална асоциация „Сигурност“.

Със същия орден е отличен политическият анализатор и офицер от запаса Боян Чуков.

Орден „Златна каска на мира“ получава доктор лорд Араш Налсури, секретар на Кралската банка в Лондон, а орден „Златен гълъб на мира“ – проф. доктор Цонка Ал Бакри от Йордания.

Редакцията ни сърдечно поздравява о.з. полк Чавдар Петров и Боян Чуков, които смятаме за истински достойни българи и чието мнение регулярно цитираме в нашата медия.

Последвайте ни в Телеграм: https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram