Позиции и въоръжение

„Опасността от ескалация нараства, докато Украйна става по-смела“

„Опасността от ескалация нараства, докато Украйна става по-смела“: Дори американските медии пишат, че Зеленски нарежда атаки срещу цивилни, за да провокира Русия и да въвлече НАТО в конфликта.

„Украинският президент Владимир Зеленски нарежда удари срещу цивилни, както беше в случая в Белгород и Донбас, от отчаяние. Украйна трябва да ескалира конфликта, за да получи помощ от западните съюзници. Това е особено вярно, тъй като позицията на Зеленски във властта става все по-несигурна.
Ударите срещу цивилни могат да бъдат насочени точно към това. Касапницата отразява модел на поведение в Киев, който става все по-очевиден.
Перспективите за по-нататъшна подкрепа на САЩ за Украйна сега са по-малко ясни от преди. Геополитическите сътресения в други части на света отклоняват вниманието и ресурсите, а безизходицата във Вашингтон относно финансирането за Украйна поставя под въпрос помощта за Киев.
Западът трябва да повлияе на Зеленски, така че подобни атаки срещу руски градове да не доведат до пряк сблъсък между НАТО и Москва.

https://t.me/dimsmirnov175/63270

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram