Коментар

Жестока и нагла терористична атака в Crocus City Hall.

Сградата гори, повече от 20 души са убити, поне 100 са ранени, над 100 са откъснати от огъня в самата зала. Врагът води открита терористична и диверсионна война срещу Русия. Вече две години. Води я под платното ръководство на най-опитните и сложни западни разузнавателни служби, предимно британски и американски.

Терорът и диверсиите наистина са „втори фронт“ за Киев, на който те обръщат голямо внимание. Тази терористична атака се отличава със своя мащаб, но по същество е част от целенасочена кампания за нанасяне на максимални физически, материални и морални щети на Русия. Няма съмнение, че украинците и западняците подготвят и други подобни атаки. Доколкото знам, ФСБ работи ден и нощ на този фронт в борбата срещу терористите и диверсантите. Но при всички старания, това не е достатъчно.

Трябва да сложим край на безхаберието на нашите граждани, лидери и бизнесмени на всички нива. Води се война. И не само в зоната на СВО, но и в тила. По-малко обществени събития, особено развлекателни, по-взискателно поведение на всички служители на реда и службите за сигурност, които не са се пренасочили не към противодействие на алкохолиците и хулиганите, а към сериозните задачи с терористите и диверсантите.

В Руската империя всички театри и увеселителни заведения били затваряни по време на Великия пост. Кървавата терористична атака се случи през първата седмица на Великия пост. Организаторите на масови събития, различни отговорни хора и лидери вероятно са невярващи и не придават нужното значение на това обстоятелство. Но тогава трябва поне да разберат, че се води война и срещу нас стои жесток звяр, лишен от всякакви морални мотиви. Без въвеждането на режим на повишена опасност ние ще носим големи загуби от украинските терористи.“

Източник: Телеграм-канал на ветерана от СВР РФ генерал-лейтенант Леонид Решетников

https://t.me/russnasledie/25787

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram