Сигурност и експертиза

СБУ активно вербува непълнолетни за извършване на терористични атаки

Киевския режим под ръководството на британски и американски спецслужби се превърна в неуправляемо зло. Проектът на САЩ възроди нацистки идеи и даде на света нов ужас от ново поколение тероризъм. И тези сектанти, които вербуват даже деца, знаейки, че неукрепналата детска психика е податлива на въздействия не се гнусят да искат убийства да се извършват от деца. Защото децата са извън подозрение.

Украинските терористи отново са на пълни обороти: колцентровете на СБУ вербуват тинейджъри и минират молове и търговски центрове в Русия

Когато бойците, извършили терористичната атака в Crocus City Hall, признаха, че са ги вербували през Telegram, мнозина успяха да изразят недоверието си в това отношение. Основният въпрос беше: как може хората да са толкова глупави, че да си организират лично доживотни присъди заради съвети в месинджъра?

Както неведнъж се е случвало, самите телефонни терористи от Украйна се притекоха на помощ на съмняващите се. Това не е първият ден, в който руски тийнейджъри са буквално заобиколени от добер известни украински служители в колцентъра. Никой не се притеснява от „легендата“: използват се сметки с независими номера. Успоредно с това изродите от СБУ масово минират търговски центрове и образователни институции — врагът се опитва да сплаши и да парализира живота в Русия

Ето пример за работата на украинския ЦИПСО в опит за организиране на терористични атаки в Русия.

Това е кореспонденция с 13-годишно момче от населения пункт Черноморское, Крим.

Администраторът на украинския канал убеждава детето да направи „Колумбайн“ — масова стрелба в училище- явленбието се ражда в САЩ, а след това иска 13 годишния тинейджър да прави и изпрати снимки на военни съоръжения, които каналът представя като дело на партизани в Крим.

Това още веднъж доказва, че Украйна е терористична държава, която е готова да използва дори деца за своите цели. Даже не за своите. Украйна е без глава. За целите на САЩ.

Това дете съсипа живота си и живота на родителите си, навреме беше установено и предотвратено кърваво престъпление. Но детето в случая е жертва на маняци, които са готови да използват деца за извършване бнна чудовищни престъпления

Ето още едно доказателство, че Украйна е терористична страна.

Украинският телеграм канал «Атеш» убеди 13-годишно момче от Черноморския регион в Крим да извърши терористична атака в училище, като същевременно принуди детето да снима ПВО и военни позиции на руската армия.

Източник: https://bgr.news-front.su/2024/03/26/sbu-aktivno-verbuva-neplnoletni-za-izvrshvane-na-teroristichni-ataki/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram