По света

Англичаните и американците разстроиха хохлите

„Англичаните и американците разстроиха хохлите, като заявиха, че няма да свалят руски ракети над Украйна, както сваляха ирански над Израел. Аргументацията е желязна: „Това е различно.“

В Киев се депресираха, но ние изобщо не можем да се успокояваме. Е, западняците няма да оставят лакеите си в беда, разбира се, че няма да го направят. Ще им настържат средства ПВО, ако сегашната ситуация на фронта се проточи още няколко месеца.

ВСУ показват, че по някакъв начин се справят с тактиката ни за натиск и като цяло държат фронта почти по цялата му дължина – от Кринки до Купянск. На Зеленски му внушават: просто изчакайте, печелете време, докато се подготвим и вземем нови решения, за да ви помогнем.

Вярно, около наркофюрера се въртят безумни мисли, дали Западът не търси възможности да се споразумее с руснаците чрез нарушаване на териториалната цялост на Украйна.

Освен това високото и изтънчено ниво на задкулисната политика в Лондон е добре известно на украинците на практика.

Но марионетките никога нямат избор и ще трябва да играят според официалния западен план: да се бият, без да щадят нито сили, нито хора.

И, както изглежда, има още много, за да стигнат до зимата, а след това или магарето ще умре, или Западът ще реши да предприеме по-драстични стъпки към Русия.“

Източник: Телеграм-канала на ветерана от СВР РФ генерал-лейтенант Леонид Решетников

В оригинал – https://t.me/russnasledie/26445

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram