Видео, Избрано, По света

Макеевка. Военно престъпление на ВИДЕО – 18+

В интернет се появи видео с разстрела на руски военнопленници в Макеевка.

Украинската страна отрича и се опитва да представи видеото като артилерийски обстрел.

И ако първото видео, което се появи с лежащите трупове можеше да се припише на минометен обстрел, то оригиналното видео от украинска страна хвърля светлина върху това какво се е случило.

Вероятно някой от взетите в плен руски военни се опитал да предприеме нещо и затова има и ранен от украинска страна. А ВСУ убива всички военнопленници на място. А това е военно престъпление.

В дългата версия на видеото се виждат лицата на изпълнителите.

За вероятни изпълнители на убийствата се смятат граничарите Артур Бортничук и Назар Михайловский, учили в университета на МВР в Харков. Твърди се, че раненият е Андрей Сокол.

Двама от тях са играли в програмата на КВН «Следствие ведут» от Харкова.

Журналист от Билд призова да се разследва масовото убийство на руски военнопленници. Джулиан Рьопке е един от първите, който публикува за случая. Интересно е, че той се отличава с проукраински публикации, но въпреки това е обърнал внимание на военните престъпления от украинска страна и призовава за разследване на този случай.

Съобщава се, че са убити не по-малко от 11 души. Разстрелът на пленниците е извършен от ВСУ, а не от нацистите на „Азов“ или „Десен сектор“.

От министерството на отбраната на Русия коментира разстрела на руските военнопленници в района на Макеевка:

„Публикуваните нови видеодоказателства на масова кървава разправа на украинските военнослужещи над невъоръжени руски военнопленници потвърждава живодерската същност / на днешния киевски режим на чело със Зеленски и тези, които го защитават и поддържат…“

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

One Comment

  1. Андрюхата сдвухсотил … приключил … Последния от Руснаците който не се предал им разказал играта и очевидно докато е презареждал те са убили колегите му … Типични Укронещастници

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram