Коментар

За клиентите на нов Нюрнбергски процес и българските управници

Автор: о.з. полк. Димитър Асенов – член на УС на Национална Асоциация „Сигурност“

/Мнението на автора е лично и не се явява официална позиция на асоциацията./

Да избиеш невъоръжени, лежащи на земята военнопленници, означава, че не си просто военнопрестъпник. Ти си изверг!

И това не е единственото подобно престъпление на укро-нацистите.

Подобни прояви ме карат, чисто емоционално, да смятам, че тази уродлива държава, с генетично вроден нацизъм в болшинството от нейните граждани, избили през втората световна война, повече невинни граждани от хитлеристките шпиц-команди, трябва да изчезне от картата на света!

И когато оня наглец, с ехидната и мазна физиономия, Кулеба, дойде да ни говори как сме длъжни да им подаряваме оръжието си, трябва да му покажем един руски палец, преди да изяде шут в г*за!

Защото с нищо не сме им длъжни на тия, които 8 години избиваха мирните граждани, жените и децата на Донецк и Луганск!

Достатъчно е, че сме приютили жените и децата им за сметка на парите, които можеха да отидат за нашите деца и нашите старци!

Още повече, че голяма част от тях са тук с коли за по 200-300 хиляди лева.

И нека имаме предвид, че болшинството от сегашните и бъдещи бежанци, са потенциални членове на новите бандитски групировки, калени в убийствата и загубили човешкия си образ.

Това е и ще бъде изключително предизвикателство за родните спец-служби и правоохранителните ни органи.

А когато Русия ги размаже напълно, а не се съмнявайте, че ще го стори, ще попитам онова зелено-подобно наркоманче къде ще намери убежище. Защото дори и оня склерозирал старец Байдън осъзна, че това дяволско отроче, като нищо може да предизвика трета световна война с неадекватните си пледоарии и безумни провокации, като ракетния обстрел срещу полските села.

И всички ония Брюкселски бюрократи и „българските“ им безгръбначни производни, носители на мъглявите евро-евроатлантически „ценности“, ще станат клиенти на един нов Нюрнбергски процес, като активни и пасивни съучастници в преврата през 2014-та и последвалия го геноцид над мирни хора, ескалирал в една /слава Богу/ до момента, локална война.

А нашите законотворци и управници, допуснат ли заради неадекватните си, поръчани отвън политически решения, дори част от българския народ да стане курбан при евентуално разрастване на конфликта, да знаят, че ги чака нещо повече от подобие на Нюрнбергския процес!

И на ония, които ще побързат да ме обвинят в русофилство, ще им отговоря:

„Не съм нито русофил, нито американофил. А още по-малко поддръжник на уродливите западни „ценности“.

Мен ме интересува съдбата на България и българския народ, интересува ме съхраняването на българската памет и българските традиции, дали ни силата да оцелеем през вековете.

И нито едно действие, което е в ущърб на нашите интереси, няма да приема за адекватно.

И не на последно място – интересува ме самата Справедливост!

А тя изисква да мериш не с двойния аршин, както правят това самозваните демократи.

Тя изисква, когато трябва – да съдиш своите като чужди и чуждите като свои!

А на всички русофоби ще кажа:

„Опомнете се! Помислете, че ако не беше Русия и руският народ, нас като държава, изобщо нямаше да ни има на картата на света! Независимо какъв е бил руският имперски интерес и какви гео-политически цели е преследвал руският цар, факт е, че те бяха тези, които оставиха костите си по нашите земи, далеч от техните близки. Не германци, не британци, белгийци и французи, а именно руснаците – те са причината да имаме държава след 500 годишно робство!

Това е достатъчна причина, ако не сте русофили, задължително е да не бъдете русофоби! „.

ЗА ПОВЕЧЕ ВИДЕА И НОВИНИ – последвайте ни в Телеграм – https://t.me/efir_info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Instagram